Hits | Laatste update: maandag 21 december 2020 |
Jeu de Boules, wijn en kaas!

Route de France
Francofielen kiezen als thema Route de France. Langs de péage gooien zij Jeu de Boules-ballen om even later wijn en kaas te proeven. Hierna, zonder uit te buiken, schallen chansons en stampt men druiven. Pas na een afsluitende fietstijdrit bereikt iedereen de meet in de Franse lichtstad.

Op zoek naar de schat!

Holy Grail
Gelukszoekers zoeken de Holy Grail. Verdien sleutels om de schatkistkist te openen met cryptische raadsels van Merlijn, ringsteken op een hobbelfiets en sidderen langs een spiraal. Passeer ongeschonden de slotgracht en kleed de jonkvrouw en ridder origineel aan. Dan lacht het geluk je toe.

Alles draait om geld!

Money Makes the World Go Round
Alles draait om geld in dit spel. Met opdrachten kan de cijfercombinatie van de kluis worden ontfutseld. Deze luiden: schatduiken in een mini-badje; duit-in-het-zakje-doen; geld smokkelen; kip-met-de-gouden-eieren-spel; geldtorenstapelen en darten op bankbiljetten. Zwendel en witwassen worden niet getolereerd.

Alleen voor slimme mensen!

Scrabble Tour
Een tien voor taal komt van pas bij dit spel. Met puzzeldraaien, levend ganzenbord, dasstrikken, clue-vragen en hoofdrekenen vallen letters te verdienen. Alle letters bij elkaar vormen een woord. Het team met het langste woord is de winnaar.

Een ei hoort er...

Boerensportdag
In dit spel draait alles om het verzamelen van eieren. Het team dat het snelst de koe melkt, het best vlakken duut, het verst fierljept en de meeste turf steekt, wint het gouden spiegelei. Gesteld dat tijdens klompenrace en hooibalen stapelen niks mis gaat.

Te afgrijselijk voor woorden!

Horror-thema
Stalen zenuwen zijn hier broodnodig. Wie durft blind in de ton te voelen? Wie neemt het initiatief in het spinnenwebspel? Wie slaakt de meest afgrijselijke kreten? Ondertussen raakt de zandloper tergend langzaam leeg. Het team dat de hoofden onder deze omstandigheden koel houdt, strijkt de meeste punten op.